KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kürtül Celilli İlkokulu

Kürtül Celilli İlkokulu

Adres
KÜRTÜL MAH. ADNAN MENDERES_10 KÜME EVLERİ NO: 134 İÇ KAPI NO: 1 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Kürtül Celilli ilkokulu’nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; • Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren • Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş, öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin bilgi edinme yollarını öğrenmelerini ve öğrendiği bilgileri hayatlarında uygulamalarını sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Kalorifer-kömür
Ulaşım
Mahalle, Kayseri-Kahramanmaraş yolu üzerinde bulunmaktadır. Kahramanmaraş´a 20-25 kilometre uzaklıktadır. Bu nedenle şehir merkeziyle ulaşım imkânı oldukça kolaydır. Kahramanmaraşın batısında olan, Kürtül Kasabası; kuzeyde Suçatı ve Mimarsinan köyleri, güneyde Orhangazi ve Köseli köyleri, doğuda Hasancıklı ve Bulutoğlu köyleri, batıda ise İsmailli köyü ile çevrili olup, çok geniş bir yüzölçüme sahiptir.
Kürtül Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Onikişubat / Kahramanmaraş
İl Merkezine 20 km uzaklıktadır.İlçe merkezine 15 km uzaklıktadır